Sponsorloopactie 4 april

De Kruisakkers organiseert jaarlijks een sponsorloopactie waaraan Stap voor Stap ieder jaar mee doet en De Ark om de twee jaar. Kiekeboe komt de lopers aanmoedigen.
De opbrengst gaat voor de helft naar goede doelen en is voor de andere helft voor de deelnemende scholen. Dit jaar was de sponsorloop op 4 april en ging een deel naar een scholenproject in Ghana en een ander deel naar de Alpe d’Huzes.

De Kruisakkers organiseert jaarlijks een sponsorloop waaraan Stap voor Stap ieder jaar mee doet en De Ark om de twee jaar. Kiekeboe komt de lopers aanmoedigen.
De opbrengst gaat voor de helft naar goede doelen en is voor de andere helft voor de deelnemende scholen.

Meer informatie over de sponsorloop van 4 april 2013, vindt u op de volgende pagina: http://www.bredeschool-elst.nl/sponsorloopactie/

Onderstaand staat een overzichtsfilmpje voor de Sponsorloopactie van 4 april:

(bron: Ad6 Team Elst)

Basisschool ‘Stap voor stap’in Elst loopt een mooi bedrag bij elkaar !!!!! (Deel 1)
De leerlingen van deze school hebben een sponsorloopactie gehouden; een deel hiervan is voor stichting ‘Kwame’. Juf Truus is sinds 26 april 2013 in Ghana en gaat met het geld een kiosk bouwen voor een gezin en we betalen voor de kinderen van deze familie transport ,onderwijs en het eten op school. Zo kan het voorkomen worden dat deze kinderen in een weeshuis worden geplaatst omdat de ouders niet meer in staat zijn er voor te zorgen. (bron: http://www.stichting-kwame.nl/)

Basisschool ‘Stap voor stap’in Elst loopt een mooi bedrag bij elkaar !!!!! (Deel 2)
Megan, Senna en Isa van Groep 8 Stap voor StapLotte en Noortje verzetten niet alleen heel veel werk op de Tenashie Junior High School in Accra, maar hebben in de afgelopen maanden ook al veel mensen geïnspireerd om iets voor Stichting ‘Kwame’ te doen. Op de basisschool in Elst waar de moeder van Noortje (Juf Truus) ons onlangs had voorgedragen voor de sponsorloop zijn er na onze presentatie nog meer enthousiaste leerling initiatieven genomen. Op de foto staan Megan, Senne en Isa van Groep 8. Ze hebben afgelopen vrijdag 5 april 2013, spulletjes verkocht, waarvan de opbrengst gedeeltelijk naar Stichting ‘Kwame’ is overgemaakt. Meiden ontzettend bedankt en wat leuk dat jullie de daad bij het woord hebben gevoegd.
Sponsorloopactie 4 april Juf Truus heeft gemaild dat de sponsorloop erg koud was (vooral voor de toeschouwers, dus u allen ook bedankt) maar dat de leerlingen enorm hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Top! Leerlingen van basisschool Stap voor Stap, heel erg bedankt.(bron: http://www.stichting-kwame.nl/)

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter

Geef uw Reactie

U kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Copyright © 2018 Brede School De Kruisakkers - All Rights Reserved - Website door MediaMaus